Foarte multe s-au schimbat odată cu acest facelift, în special la capitolele design și tehnologie. Așa cum cu ușurință poți observa, exteriorul lui Spring este aproape în totalitate nou. Practic, în afară de plafon, toate panourile caroseriei lui Spring au fost redesenate, iar acum primește și jante de 15”.
Interiorul a fost însă redesenat cu totul și a primit accente de culoare și ecrane noi. Instrumentarul de bord are 7” și afișează mai multe informații, iar sistemul de infotainment are 10,1” și vine și cu navigație actualizată în timp real. Conectivitatea Apple CarPlay și Android Auto sunt și ele incluse pe lista de specificații.
Spring nu și-a modificat dimensiunile, însă a câștigat mai mult spațiu la interior: portbagajul are acum 308 litri (1.004 litru cu bancheta spate rabatată), iar dacă aduni spațiile de depozitare la interior ajungi la 33 de litri. Și îi poți instala și un frunk de 35 de litri, disponibil în catalogul de accesorii. Acolo găsești și sistemul de prindere inovator YouClip.
Platforma este aceeași: motoare cu 45 CP sau 65 CP, autonomie de până la 220 de kilometri, baterie de 26,8 kWh, încărcare AC la priză (20-100% în 11 ore) sau la wall box 7 kW (în 4 ore) și opțional DC până la 30 kW (20-80% în 45 de minute). Însă acum vine cu tehnologie V2L, adică îi poți pune un adaptor care funcționează ca o priză de 220V de la care poți alimenta diferite accesorii. O altă noutate este modul de rulare B, cu frânare regenerativă sporită.
Între Essential și Extreme apare și un nou nivel de echipare, Expression. Prețurile urmează a fi comunicate, însă Dacia ne-a asigurat că Spring va rămâne cea mai accesibilă electrică din Europa.