Audi A3 facelift: modificări de design și o nouă versiune: allstreet

Audi A3 facelift: modificări de design și o nouă versiune: allstreet

Audi surprinde din nou cu transformările aduse celor mai recente modele ale hatch-ului și sedanului său de clasă compactă, Audi A3. Facelift-ul aduce o serie de îmbunătățiri subtile, dar semnificative, îmbunătățind experiența generală a șoferului.

Lansată inițial în 2020, a patra generație Audi A3 a ajuns la momentul așteptat al faceliftului. Modificările exterioare sunt discrete, dar vizibile, cu o grilă mai mare și mai joasă, și faruri care au primit o actualizare internă, includând tehnologia inovatoare pentru a permite selectarea între patru tipuri de semnătură luminoasă.

Schimbările continuă la partea din spate, unde partea inferioară a spoilerului a fost redesenată pentru a fi mai verticală, iar semnătura luminoasă a stopurilor a fost modificată pentru a completa aspectul nou și proaspăt.

Familia Audi A3 este completată acum de o nouă versiune: Audi A3 allstreet, proiectată pentru a aborda și drumurile mai puțin bune. Această variantă se distinge prin zona interioară a caroseriei protejată și inserții conturate, precum și o suspensie special setată pentru o experiență de conducere mai intensă și mai ridicată.

La interior, modificările sunt și ele notabile, cu o reconfigurare a consolei dintre scaune, care a fost adaptată pentru a face loc unei taste pentru controlul transmisiei automate. Grilele de ventilație și lumina ambientală au fost, de asemenea, actualizate, iar display-ul central de 10,1 inch rulează acum un sistem de operare îmbunătățit, conectat la un magazin de aplicații și cu opțiuni avansate de comenzi vocale, inclusiv Amazon Alexa.

Sub capotă, Audi A3 facelift este disponibil cu două versiuni de motorizare: modelul 35 TFSI, cu un propulsor pe benzină mild-hybrid de 1,5 litri ce produce 150 CP, și modelul 35 TDI, un diesel cu aceeași putere, ambele fiind cuplate la cutia de viteze S Tronic cu 7 trepte. Cu toate acestea, Audi promite să introducă și alte opțiuni de motorizare, inclusiv o variantă PHEV până la finalul anului.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *