Ford Explorer disponibil în România

Ford Explorer disponibil în România

Ford aduce o viziune revoluționară asupra viitorului mobilității electrice în România prin lansarea noului SUV electric Ford Explorer. Această decizie deschide drumul către o alternativă sustenabilă și eficientă pentru pasionații de automobile, oferindu-le oportunitatea de a experimenta performanța, confortul și tehnologia de ultimă generație.

Disponibilitate în România

Noul Ford Explorer electric nu este doar o poveste de succes în alte părți ale lumii, ci și în România, unde pasionații de mașini pot comanda acum acest crossover electric captivant. Disponibil în două versiuni de echipare, Select și Premium, acest model reprezintă un pas semnificativ către viitorul mobilității sustenabile în țara noastră.

Ford Explorer disponibil în România

Performanță și eficiență

Ford Explorer impresionează cu performanța sa electrică excepțională. Cele două motorizări disponibile în acest moment oferă o varietate de opțiuni pentru fiecare șofer:

  • RWD Extended Range: un motor electric cu 286 CP, echipat cu o baterie de 77 kWh (net), și o autonomie maximă de 602 km.
  • AWD Extended Range: două motoare electrice cu 340 CP, alimentate de o baterie de 79 kWh (net), oferind o autonomie maximă de 566 km.

Opțiuni și prețuri

Gama Ford Explorer în România vine cu opțiuni variate pentru fiecare gust și necesitate. Prețurile de listă pentru diferitele versiuni și echipamente sunt după cum urmează:

  • RWD Extended Range echipare Select: de la 47.500 de euro
  • RWD Extended Range echipare Premium: de la 50.000 de euro
  • AWD Extended Range echipare Select: 53.000 de euro
  • AWD Extended Range echipare Premium: 55.500 de euro

Oferte speciale

Ford oferă și o serie de discounturi pentru achiziționarea noului Explorer, ceea ce face această mașină electrică și mai accesibilă pentru clienți. Cu discounturi care variază de la 2.900 de euro până la 4.150 de euro, și posibilitatea de a beneficia de bonusul de 5.100 de euro din programul Rabla Plus, prețurile se situează între 39.500 și 46.250 de euro, în funcție de versiune și echipament.

Concluzie

Noul Ford Explorer reprezintă un salt semnificativ în evoluția mobilității electrice în România. Cu performanțe remarcabile, design captivant și opțiuni variate, acest SUV electric promite să redefinească standardele în materie de automobile ecologice și să conducă către un viitor mai curat și sustenabil pentru toți.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *