Ford Puma Facelift 2024

Ford Puma Facelift 2024

Ford a introdus noul Puma facelift, o versiune îmbunătățită a emblematicului model european. Cu un focus major pe interior, această lansare reprezintă o revoluție.

Lansarea noului Puma facelift a avut loc în Craiova, acolo unde jurnaliștii români au fost primii privilegiați să descopere noul design al SUV-ului de segment B. Într-un context în care modificările majore la un model de succes nu sunt obișnuite, Ford a ales să revoluționeze interiorul.

Schimbări discrete la exterior

Deși noul Ford Puma, în varianta facelift, păstrează linii familiare, modificările exterioare sunt discrete. Farurile reprezintă cel mai evident update, cu jocuri subtile de lumini LED. Grila frontală, mai impunătoare, adaugă o notă proaspătă, dar modificările exterioare se opresc aici.

Prima generație a lui Ford Puma a cunoscut un real succes, depășind pragul de jumătate de milion de unități vândute în Europa și peste 10.000 de unități doar în România până în 2023.

O transformare remarcabilă în interior

Surprizele încep când te afunzi în interiorul noului Puma. Un bord complet redesenat găzduiește două ecrane imponente de 12 și, respectiv, 12,8 inchi. Orientate spre șofer, acestea creează o atmosferă de cockpit de avion. Scaunele au fost redesenate ergonomic, evidențiind confortul și stilul. Bordul înalt adăpostește un soundbar integrat în sistemul B&O (opțional), oferind o experiență sonoră excepțională.

În ceea ce privește tehnologia, noul Puma vine cu funcții actualizate ce îmbunătățesc experiența. SYNC 4, sistemul multimedia de ultimă generație, aduce conectivitate 5G și acces la servicii multimedia live. O altă noutate este conectivitatea wireless rapidă, permițând actualizări constante Over The Air, inclusiv accesul la streaming și informații de trafic în timp real.

Sistemele de asistență s-au îmbunătățit considerabil, oferind siguranță suplimentară atât pasagerilor, cât și celor din jurul mașinii.

Motorizările rămân fidele modelului anterior, iar versiunea electrică, Ford Puma Gen-E, așteptată cu interes, urmează să fie lansată în 2024.

Reorganizarea nivelurilor de echipare simplifică procesul de achiziție, cu trei variante distincte: Titanium, ST-Line și ST-Line X.

Noul Ford Puma promite să fie un lider în segmentul său, continuând să redefinească standardele de lux și performanță în categoria SUV-urilor de clasă B.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *