Goodyear redefinește performanța anvelopelor cu introducerea logo-ului EV-Ready

Goodyear redefinește performanța anvelopelor cu introducerea logo-ului EV-Ready

O viziune spre viitor a mobilității ia amploare în lumea anvelopelor, iar Goodyear se plasează în avangardă cu o inițiativă revoluționară: noul logo Goodyear EV-Ready. Această emblemă va aduce o nouă paradigmă în alegerea anvelopelor, semnificând compatibilitatea optimă a tuturor anvelopelor Goodyear, atât pentru vehiculele electrice, cât și pentru cele cu motoare cu combustie internă (ICE).

Din 2024, toate anvelopele Goodyear, fie ele noi sau existente, vor fi marcate cu această siglă inovatoare, subliniind angajamentul brandului de a furniza soluții de vârf pentru nevoile viitorului automobilistic.

Mobilitatea electrică este în ascensiune, iar Goodyear se adaptează cerințelor noii ere. Cu 97% dintre vehiculele noi din Europa estimându-se că vor fi electrificate până în 2029, adaptarea devine esențială. Pentru a răspunde nevoilor complexe ale acestui nou peisaj, Goodyear a investit în tehnologii de vârf, transformând anvelopele în parteneri indispensabili pentru vehiculele electrice.

SoundComfort, o inovație semnificativă, reduce zgomotul interior al vehiculelor silențioase, cum sunt cele electrice, cu până la 50%, oferind călătorii mai liniștite și mai confortabile. Tehnologia Mileage Plus maximizează durata de viață a anvelopelor, iar tehnologiile pentru rezistență redusă la rulare contribuie la economisirea de energie și la extinderea autonomiei.

Goodyear s-a impus ca furnizor de echipamente originale pentru aproximativ 50% din vehiculele electrice fabricate în Europa, ceea ce atestă încrederea de neclintit a producătorilor auto de top în produsele și tehnologiile sale inovatoare.

O nouă eră a mobilității își face simțită prezența, iar Goodyear se află la conducere, oferind soluții avansate pentru viitorul automobilistic. Cu logo-ul EV-Ready, Goodyear redefinește standardul în industrie, pregătind drumul către o mobilitate mai durabilă și mai performantă.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *