Antena 1 va transmite exclusiv Formula 1 în România în următorii 3 ani!

Antena 1 va transmite exclusiv Formula 1 în România în următorii 3 ani!

Dacă în zilele trecute vizionarea Formulei 1 pe posturile TV din România era incertă, astăzi vine o veste senzațională. Se pare că DigiSport nu va mai difuza Formula 1 în România, deoarece Antena 1 a preluat drepturile de televizare pentru următorii 3 ani.

“Antena 1 devine gazda Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va include 24 de curse și va fi transmis integral de posturile Antena 1, Antena Stars și platforma AntenaPLAY. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie pot fi urmărite integral pe platforma online, iar etapa de calificare va fi difuzată pe 1 martie, la ora 18:00, pe Antena Stars.”, văzând această știre pe gsp.ro, am aruncat o privire în calendar, temându-mă că ar putea fi 1 aprilie, dar iată că situația a luat o întorsătură interesantă.

Chiar că este “marele circ”.

Vezi și:

O alternativă la televiziune o reprezintă platforma F1 TV. Abonamentul Pro, care oferă transmisiuni live ale curselor din Formula 1, Formula 2, Formula 3 și Porsche Supercup, costă 64 de euro în primul an, echivalentul a 317 RON la momentul redactării articolului. Din al doilea an, prețul crește la 74.99 euro anual, adică 373 RON.

Apropo de Formula 1, astazi se lanseaza: Formula 1: Drive To Survive Season 6 Official Trailer | Netflix

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *